Політика конфіденційності

Політика захисту персональних даних

Інформація надана Вами є конфіденційною і не передається третім особам, крім випадків, передбачених законодавством.

Ми запитуємо Ваші персональні та контактні дані виключно для здійснення Вашого замовлення і надання необхідної інформації про стан його виконання, реєстрації у особистому кабінеті клієнта.

Ваші персональні дані обробляються оператором «ФОП Судник О.І.» далі «Оператором» виключно в розумінні Закону України «Про захист персональних даних». Такі дані, у відповідності до вимог законодавства, що регулює правовідносини, пов’язані із захистом персональних даних, є захищеними, обробляються та використовуються в рамках всіх правовідносин, що виникають між Вами та оператором. Усі правовідносини, пов’язані із обробкою та захистом персональних даних, регулюються відповідним законодавством.

Ви надаєте свою згоду на обробку Ваших персональних даних таким чином:

при здійсненні (підтвердженні) Вами замовлення на сайті https://olgasudnyk.com, тобто при придбанні товарів та/або послуг, шляхом кліку у строфі «ЗАМОВЛЕННЯ ПІДТВЕРДЖУЮ»;

при реєстрації в особистому кабінеті клієнта на сайті :https://olgasudnyk.com

при участі в рекламних активностях оператор відповідно до правил проведення таких заходів.

Такий перелік порядку надання згоди на обробку Ваших персональних даних не є вичерпним та погоджується оператором та клієнтом (споживачем) та/або доводиться до відома клієнта (споживача).

Оператор гарантує, що персональні дані зберігатимуться та оброблятимуться у відповідності з вимогами Закону України «Про захист персональних даних».

Оператор використовує всі необхідні (cookies) куки, щоб забезпечити Вам надання максимально повної інформації про нас та наші можливості, щоб Ви отримали найкращий досвід на нашому сайті. Якщо Ви продовжуєте користуватись нашим сайтом, це означає Вашу згоду на використання нами (cookies) та отримання Вами всіх файлів cookie, та нашу можливість надсилати Вам найсвіжішу інформацію про найактуальніші пропозиції та акції. Ви в будь-який час можете легко відмовитись від розсилки або зоборонити використовувати куки шляхом персональних налаштувань Вашого девайсу.

Якщо у Вас виникли питання з питань конфіденційності, зв'яжіться з нами.